2012. február 20., hétfő

A rózsaszín varázspálcák


Most ezek az aktuális rózsaszínes, királylányos varázspálcák.

Ez a legújabb:


 Még nincs vége, nagyon jó anyagokat szereztem be,jönnek még rózsaszín, szívecskés, zöld, kék, csillagos, csillogós varázspálcák is. Nincs megállás. :-)
Csak annyi, hogy közben Furulyás Palkó, Nap és Hold bábok, házikók is készülnek Rékának, illetve a falvédőjére (ezt nem én varrtam, hanem az unokatestvérem, köszi!!!) varrom a tépőzárat, azzal lesz felerősítve a falra.

2012. február 12., vasárnap

2012. február 10., péntek

Békás


Igen, itt a békás verzió!
Nem akartam, mert nem tervem, hogy békává varázsoljanak bárkit is a gyerekek, de hiába, úgy is mindenkinek ez jut eszébe. És a madarak is ezt csicseregték, hogy valaki békává varázsolt már mindenkit...szóval akkor legyen...enyhén békás csak, vannak nagyobb békáim is, de azért azt egyelőre túlzásnak érzem.

2012. február 8., szerda

Kék és narancs varázs

Még mindig varázspálcákat gyártok.

Úgy néz ki, segítségem is lesz hamarosan. Tegnap Réka is beszállt és igazán (!) komolyan egyedül bele tudta tömködni a tömőanyagot a varázspálca szárába, nagyon ügyes!! Szokásához híven nagyon koncentrált is. Íme az eredmény:




2012. február 4., szombat

Tavasz a télben

Tulipánokat kaptam, még születésnapomra. Nagyon szeretem a tulipánokat. :-) Ezek sajnos már elnyíltak, most már várom nagyon, hogy nyíljanak a kertekben.


Most pedig hull a hó!!! :-) Hamarosan szánkózunk!!

2012. február 3., péntek

Réka alkot

Már Réka is sokat alkot, ebben sokat segít a "maszatoló".Ezen a héten ezt alkotta, meg még kettő másikat. Egyedül fűzte és festette. És ezt is fényképezzük le persze, mint amiket Anya varr. :-) Kék, sáága, ez apáé. Anyáé pioos, sáága.